Skip to main content

Frisky friday

Jouw avond voor verbinding

Ontdek

Samen

Het kampvuur knispert bij aankomst, de oven gloeit al warm en langzaam komen er menen binnendruppelen die net als jij komen genieten van het mooie thema van deze avond; onze frisky fridays. Een avond speciaal in het leven geroepen om mensen te verbinden. Een laagdrempelige setting om nieuwe mensen te leren kennen, interesses op te doen of uit te breiden, samen te eten en vooral te genieten.

Elke eerste vrijdag van de maand heten we je van harte welkom bij onze frisky fridays. Elke maand staat er een ander thema centraal, met onder andere tempelavonden en tantric dance. Nog nieuw met het thema? Ook dan ben je van harte welkom. Kom het maar ontdekken.

Wat ga je ervaren?

Diepte in jezelf, met een ander en het leven.

Voor wie:
  • Nieuwe mensen leren kennen
  • Verdieping wil
  • Lekker wil ontspannen
  • Samen wil eten
  • Een unieke beleving wil ervaren
Wat ga je beleven:
  • Laagdrempelige avond met gelijkgestemden
  • Gezelligheid
  • Ontdekking met tantrische activiteiten
  • Pizza’s
  • kampvuur

Thema's

Elke maand staat er een thema centraal rondom we verbinden. Zo kun je ervan uitgaan dat je mensen zult ontmoeten met gelijke interesses.
In onze agenda kun je de thema’s vinden voor 2024. Mocht je nog onbekend zijn met een thema, weet dat je ons altijd een mailtje mag sturen om alvast meer informatie te ontvangen. Of lees hieronder over het thema van de aankomende Frisky Friday.

Grenzen en wensen

In Maart zal het thema grenzen en wensen centraal staan. Toen wij in onze community vroegen waar mensen meer over wilden leren was dit veruit het meest genoemde antwoord. We zullen de avond zoals gewoon aftrappen met pizza’s en kampvuur en zullen daarna ons programma vervolgen in het kader van grenzen en wensen. We nemen je mee in een aantal tantrische oefeningen om je eigen grenzen en wensen te voelen, zullen je aan de hand nemen om deze (misschien wel voor het eerst) uit te spreken en gebruiken de kracht van de groep om te ervaren wat het doet als iemand dicht bij jouw grens komt. We laten je onder andere kennismaken met consent. Je zult deze avond al spelenderwijs leren over jezelf, het onderwerp en anderen.

Ik heb een hele mooie driedaagse van de ‘Touch of Matrix’ methode mogen afsluiten, zo puur en vanuit zuiverheid gegeven door Anne-Lotte Jubels. Dankbaar dat zij mij weer een stapje verder heeft gebracht naar het leven vanuit authenticiteit.

N. Vis

Alleen al de vragenlijst liet me al over zaken nadenken waar ik voorheen nog niet bij stilstond of had besproken met mijn moeder. Tijdens de intake werd er aandachtig naar me geluisterd waardoor ik me gehoord voelde, kon ook heerlijk open en mezelf zijn. Om daarna een oefening te doen waarin mijn lichaam me meer aangeeft dan mijn hoofd kan begrijpen wat vertaald werd door Anne-Lotte, dat werkte voor mij meer bewust wordend. Ook is Anne-Lotte gaan werken met mijn onderbewuste wat resulteerde in een meer vrij gevoel, meer interne rust, stukken kunnen loslaten die niet meer dienen. Heerlijk.

Z. KantersCoach in familieopstellingen

Hebben coaches coaching nodig? Vast en zeker! Anders zouden we kunnen denken dat we alle antwoorden hebben: been there, done that, got the T-Shirt attitude. Wat kwam er uit de sessie met Anne-Lotte? "Let op je zelfpraat". Wil je echt "chronische" pijn hebben? Autch. Het is de uitstraling van Anne-Lotte die het mogelijk maakte me erop “aan te laten spreken”. Zij is wat ze zegt. En daarmee liet ik me raken in een pijnlijke waarheid. En zelf weet ik uit ervaring dat daarmee de oplossing binnen kan komen. En het “chronische” is er gelukkig al af.

A. HenningTiara Int. LLC leadership development

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Anne-Lotte is een coach die hoorde wat er echt bij mij speelde in plaats van letterlijk te horen wat ik zei. Ze zag waar mijn blinde vlekken zaten, iets waar vele coaches voor haar niet door heen konden prikken.

A. SchoenmakersSmid

Jouw investering

1,5 uur (individueel of koppel)€250
2 uur (individueel of koppel)€375

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in