Skip to main content

Serendipity's sanctuary

zijn- en verbindingscentrum
voor spiritualiteit en bewustzijn

Ontdek

Een plek in de luwte om enkel te zijn

Kom beleven, kom proeven, nee… kom zijn. 

We heten je van harte welkom bij ons zijn- en verbindingscentrum voor spiritualiteit en bewustzijn. Waar bewust ZIJN voorop staat. Een plek om je te verbinden met jezelf, de natuur en volledige overvloed. Er is liefde, er is warmte, er is magie, er worden dingen faciliteert om jouw proces te ondersteunen en er is… helemaal niks. 

Niks dat moet. Ruimte om je hele hart te openen en het te laten spreken voor wat er mag zijn. Laat maar stromen. Je bent welkom. 

Wat ga je beleven?

Serendipity’s sanctuary is een waar toevluchtsoord waar verbinding en bewustzijn voorop staan. Er wordt er hier alles aan gedaan om de ruimte te bewaken waarin jij veilig bent om volledig en kwetsbaar te kunnen zijn. Waan je in de wereld van magie en zelfbewustzijn en wees klaar voor mega transformaties.

Voor wie:
 • Een plek zonder prikkels wil ervaren
 • Verdieping wil vinden in de persoonlijke spirituele reis
 • Meer wil loslaten van oude patronen
 • Blokkades ervaart die groei tegen gaat 
 • Klaar is om te manifesteren maar nog niet weet hoe
 • Bewuster en vrijer wil leven 
 • Uit het comfort durft te stappen, in het vertrouwen
Wat ga je ervaren:
 • Retraites
 • Meditaties
 • Touch of Matrix / overigen
 • Natuur 
 • Rust & ruimte
 • Verbinding met jezelf

Be-leef jouw proces

Deze reis begint met het vinden van verbinding in jezelf. Het is deze verbinding die zo belangrijk is om eindelijk te horen wat je hart en ziel je vertellen. Het hart lijkt verbonden te zijn met een soort intuïtie die niet gebonden is aan de grenzen van tijd en ruimte. Met intentie worstelen we altijd met de vraag of we ons hart en onze directe ervaring moeten volgen of het advies van anderen. De tijd is gekomen om je eigen hart te leren kennen en waar het om schreeuwt.

Serendipity’s sanctuary ondersteunt je om de stem van condities en overtuigingen naar de achtergrond te laten vervagen en de verbinding met jezelf te herstellen of te versterken. Meer weten? Lees meer informatie voor bezoekers en deelnemers hier.

Zelf iets organiseren wat bewustzijn stimuleert? Lees hier hoe dat werkt.

Wauw what a journey. Na een eerste kennismaking via zoom en yinyoga, voelde ik dat er een hoop resoneerde bij mij. Wat voelde ik mij gedragen en gezien. Heel bijzonder.....
De 48 uurs retraite die wat later volgde was voor mij life changing... De kracht van Anne-Lotte is dat ze je volledig vrij en onbevangen in liefde ontvangt.
Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld maar vooral, geliefd en gezien. Dit maakte dat ik mij helemaal kon overgeven aan alles wat voorbij kwam. Als ik nu terugkijk zijn er een hoop mooie nieuwe deuren geopend, in mijzelf en om mij heen. Het grootste cadeau was een ontmoeting met mijn essentie tijdens een cacoaceremonie. Dankbaar dat je op mijn pad ben gekomen.
Lieve Anne-Lotte, dank je wel dat je doet wat je doet. Daarmee maak je mij en de wereld, een stuk mooier

E. LeussinkWandelcoach

Connectie. Groei. Vrijheid. 3 woorden die ik zou gebruiken om mijn ervaring met seeds of serendipity te beschrijven. Anne-Lotte creeerde een onwijs fijne omgeving om me echt aan het proces over te geven. Heb mooie mensen leren kennen, ben geintroduceerd aan waardevolle nieuwe technieken en ben mijzelf een stukje vrijer gaan voelen. Zeker een aanrader!

R. JonkHabit coach

Deze dag stond voor mij in het teken om dichter bij mijn gevoel te komen en dat is gelukt! Ik heb nieuwe mooie dingen mogen ervaren, nieuwe inzichten gekregen en hele toffe mensen ontmoet. De dag was tot in de puntjes geregeld en goed verzorgd. De activiteiten werden goed afgewisseld tussen actief bezig zijn en helemaal zen worden. Dat was een hele fijne balans! Daarnaast heeft deze dag ook een proces van verwerking in gang gezet voor mij, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

V. PaauweLoopbaan coach

Kosten

Overnachting€0
Onderstaande prijzen zijn optioneel. Graag bij reservering aangeven.
Laken pakket
(meenemen eigen beddengoed/lakenset wordt geadviseerd en liefdevol ontvangen)
€2
Dagprijs mee eten €15
Dagprijs hout/gas verwarmen per verblijf
€6

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in