Skip to main content

Jouw magisch verblijf

Een plek in de luwte om enkel te zijn

Ontdek

Jouw reis

In Serendipity’s Sanctuary heten we je van harte welkom om de verbinding met jezelf te ervaren. Ons centrum staat centraal voor verbinding, bewustzijn en serendipiteit. Die serendipiteit die ontstaat vanuit jouw eigen persoonlijke flow. 

We bieden daarom een plek waar dingen gefaciliteerd worden om jouw processen te ondersteunen maar nog veel belangrijker; een plek waar jij kunt komen om enkel te zijn. 

Wat ga je beleven

Buiten de georganiseerde retraites om, ben je welkom om een kort verblijf te reserveren in een van onze nestjes. De simpliciteit van onze accomodaties biedt je de ruimte om helemaal te ont-prikkelen. Je komt hier met een intentie en deze intentie staat centraal tijdens jouw verblijf. Tijdens je verblijf staat jouw eigen flow en gevoel voorop. We vinden het belangrijk dat je de ruimte voelt en neemt om het in te richten naar wat voor jou mag zijn. 

Praktisch overzicht
  • Jouw overnachtingen in een van onze nestjes zijn kosteloos
  • Je kosten van je verblijf hangen af van je gebruik van faciliteiten
    * zie tabel onder aan de pagina
  • Je hebt de mogelijkheid sessies en andere bij te boeken voorafgaand aan of tijdens je verblijf
  • Jouw intentie hangt samen met de behoefte aan een liefdevolle stille plek waar ieders ruimte gerespecteerd wordt

Zien we je?

De deur van ons centrum staat altijd open. We nodigen je uit om in de liefdevolle veilige haven te stappen van onvoorwaardelijkheid. Neem contact met ons op om jouw verblijf vast te leggen of een afspraak in te plannen voor overigen. 

Wauw what a journey. Na een eerste kennismaking via zoom en yinyoga, voelde ik dat er een hoop resoneerde bij mij. Wat voelde ik mij gedragen en gezien. Heel bijzonder.....
De 48 uurs retraite die wat later volgde was voor mij life changing... De kracht van Anne-Lotte is dat ze je volledig vrij en onbevangen in liefde ontvangt.
Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld maar vooral, geliefd en gezien. Dit maakte dat ik mij helemaal kon overgeven aan alles wat voorbij kwam. Als ik nu terugkijk zijn er een hoop mooie nieuwe deuren geopend, in mijzelf en om mij heen. Het grootste cadeau was een ontmoeting met mijn essentie tijdens een cacoaceremonie. Dankbaar dat je op mijn pad ben gekomen.
Lieve Anne-Lotte, dank je wel dat je doet wat je doet. Daarmee maak je mij en de wereld, een stuk mooier

E. LeussinkWandelcoach

Jouw investering

Overnachting€0
Onderstaande prijzen zijn optioneel. Graag bij reservering aangeven.
Laken pakket
(meenemen eigen beddengoed/lakenset wordt geadviseerd en liefdevol ontvangen)
€2
Dagprijs mee eten €15
Dagprijs hout/gas verwarmen per verblijf
€6

Reserveer nu

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in