Skip to main content

Strantra Space

De ruimte waarbinnen alles samenkomt

Ontdek

Strantra

Net over de grens in een prachtig stukje Belgie kun je Strantra vinden. Een bijzondere locatie waar Hans zich heeft gesetteld en een droom tot leven laat komen. De droom om vanuit verbinding te mogen ZIJN. Bij Strantra zijn verschillende dingen te ervaren die hieraan bijdragen. Waar thema’s zoals overgave, aanwezig zijn, tantra, spelen en erotiek dagelijkse dingen zijn. Een walhalla voor (spiritueel/persoonlijk) ontdekkingswerk. 

Wat ga je ervaren?

Waar ruimte en leegte tegelijkertijd bestaan. Zul je ervaren dat alles er al is wanneer je in verbinding bent.

Voor wie:
  • Verbinding wil ervaren
  • De diepte in wil met zichzelf
  • Even weg wil
  • Een unieke beleving wil ervaren
Wat ga je beleven:
  • Vrouwencirkels
  • Touch of Matrix groep sessies
  • Klankbeleving
  • Tantra SENSE massage

SPACE

De ruimte waarbinnen alles samenkomt, dat is Strantra SPACE. Sinds 2023 zal een groot deel van Seeds to serendipity’s werkzaamheden uitgevoerd worden vanuit de prachtige locatie die Hans ter beschikking stelt. We noemen dit Strantra SPACE.

In deze SPACE laten we onder andere de krachten van Hans en mij samenkomen in de vorm van tantrische expressie. Je kunt daar hier meer over lezen. Daarnaast is SPACE ook de ruimte waarbinnen de unieke groep-ervaringen die via STS te boeken zijn, fysiek podium krijgen.

Ik heb een hele mooie driedaagse van de ‘Touch of Matrix’ methode mogen afsluiten, zo puur en vanuit zuiverheid gegeven door Anne-Lotte Jubels. Dankbaar dat zij mij weer een stapje verder heeft gebracht naar het leven vanuit authenticiteit.

N. Vis

Alleen al de vragenlijst liet me al over zaken nadenken waar ik voorheen nog niet bij stilstond of had besproken met mijn moeder. Tijdens de intake werd er aandachtig naar me geluisterd waardoor ik me gehoord voelde, kon ook heerlijk open en mezelf zijn. Om daarna een oefening te doen waarin mijn lichaam me meer aangeeft dan mijn hoofd kan begrijpen wat vertaald werd door Anne-Lotte, dat werkte voor mij meer bewust wordend. Ook is Anne-Lotte gaan werken met mijn onderbewuste wat resulteerde in een meer vrij gevoel, meer interne rust, stukken kunnen loslaten die niet meer dienen. Heerlijk.

Z. KantersCoach in familieopstellingen

Hebben coaches coaching nodig? Vast en zeker! Anders zouden we kunnen denken dat we alle antwoorden hebben: been there, done that, got the T-Shirt attitude. Wat kwam er uit de sessie met Anne-Lotte? "Let op je zelfpraat". Wil je echt "chronische" pijn hebben? Autch. Het is de uitstraling van Anne-Lotte die het mogelijk maakte me erop “aan te laten spreken”. Zij is wat ze zegt. En daarmee liet ik me raken in een pijnlijke waarheid. En zelf weet ik uit ervaring dat daarmee de oplossing binnen kan komen. En het “chronische” is er gelukkig al af.

A. HenningTiara Int. LLC leadership development

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Anne-Lotte is een coach die hoorde wat er echt bij mij speelde in plaats van letterlijk te horen wat ik zei. Ze zag waar mijn blinde vlekken zaten, iets waar vele coaches voor haar niet door heen konden prikken.

A. SchoenmakersSmid

Jouw investering

Individuele begeleiding (3 sessies) €300
Individuele begeleiding losse sessie €120

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in