Skip to main content

TOUCH OF MATRIX®

Hoe zou het zijn om met het licht in jezelf te verbinden?

Ontdek

HOE ZOU HET ZIJN?

Hoe zou het zijn als je toegang zou hebben tot de manifestatie van je diepste wensen? Wanneer je verlangen naar transformatie eindelijk alle ruimte krijgt die het verdient? HOE ZOU HET ZIJN als je nu eens vanuit lichtheid en speelsheid door je beperkingen heen mag reizen zodat je eindelijk helemaal vrij kunt zijn?

Dát, is wat touch of matrix met je doet. De allerhoogste frequenties voor jou aanwezig om een verandering te laten plaatsvinden die eerder nog zo ver weg leek.

Wat ga je ervaren?

Of het een trauma, patronen of teleurstelling is van jaren geleden of gisteren, je bent in staat om in verbinding te komen met de helende frequentie in jou en het volledig los laten. Hoe zou het zijn om de beperkingen die het op je had helemaal los te mogen laten?

We houden ons soms vast aan de scherven die ons blijven verwonden. Mentaal, emotioneel, spiritueel of fysiek. Het maakt niet uit waar de pijn zit, het is een wond uit je verleden. En hoe zou het zijn om daar helemaal vrij van te zijn.

Voor wie last heeft van:
 • Depressie of burn-out
 • (Chronische) Fysieke klachten
 • Angsten of agressie
 • Trauma
 • Beperkende overtuigingen
 • Blokkades die groei tegen houden
Wat ga je ervaren:
 • Nieuwe patronen & gedragsverandering downloaden in je systeem
 • Vrij zijn van je burn-out
 • Helpt bij het loslaten van angsten
 • Los chronische klachten op
 • Vrij zijn van trauma
 • Emotioneel meer in balans worden

Hoe werkt het

Waar een thema is, is altijd een wens. Touch of matrix is een behandelmethode vanuit de quantumfysica die werkt met jouw bewustzijn.
Bewust van jouw thema en jouw wens werken we in een sessie in de ruimte tussen jouw thema en wens.

De realisatie van jouw wens of verlangen is er een die in een andere tijdslijn al bestaat. Tenslotte is tijd in het quantumfysisch veld niet van toepassing. In de behandeling halen we daarom alle beperkingen, condities, trauma’s e.o. blokkades weg die jou weerhouden die wens helemaal te kunnen leven. Hierdoor halen we de realisatie van die wens naar het hier en nu.
Of het nou fysiek, mentaal, emotioneel. spiritueel of vanuit een andere laag is waar jij tegen aan loopt,  in het veld van mogelijkheden is elke transformatie mogelijk. Durf jij de stap te zetten naar een vrijer leven? Hoe zou het zijn volledig te mogen ontvangen.

Ik heb een hele mooie driedaagse van de ‘Touch of Matrix’ methode mogen afsluiten, zo puur en vanuit zuiverheid gegeven door Anne-Lotte Jubels. Dankbaar dat zij mij weer een stapje verder heeft gebracht naar het leven vanuit authenticiteit.

N. Vis

Alleen al de vragenlijst liet me al over zaken nadenken waar ik voorheen nog niet bij stilstond of had besproken met mijn moeder. Tijdens de intake werd er aandachtig naar me geluisterd waardoor ik me gehoord voelde, kon ook heerlijk open en mezelf zijn. Om daarna een oefening te doen waarin mijn lichaam me meer aangeeft dan mijn hoofd kan begrijpen wat vertaald werd door Anne-Lotte, dat werkte voor mij meer bewust wordend. Ook is Anne-Lotte gaan werken met mijn onderbewuste wat resulteerde in een meer vrij gevoel, meer interne rust, stukken kunnen loslaten die niet meer dienen. Heerlijk.

Z. KantersCoach in familieopstellingen

Hebben coaches coaching nodig? Vast en zeker! Anders zouden we kunnen denken dat we alle antwoorden hebben: been there, done that, got the T-Shirt attitude. Wat kwam er uit de sessie met Anne-Lotte? "Let op je zelfpraat". Wil je echt "chronische" pijn hebben? Autch. Het is de uitstraling van Anne-Lotte die het mogelijk maakte me erop “aan te laten spreken”. Zij is wat ze zegt. En daarmee liet ik me raken in een pijnlijke waarheid. En zelf weet ik uit ervaring dat daarmee de oplossing binnen kan komen. En het “chronische” is er gelukkig al af.

A. HenningTiara Int. LLC leadership development

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Anne-Lotte is een coach die hoorde wat er echt bij mij speelde in plaats van letterlijk te horen wat ik zei. Ze zag waar mijn blinde vlekken zaten, iets waar vele coaches voor haar niet door heen konden prikken.

A. SchoenmakersSmid

Jouw investering

Individuele begeleiding (3 sessies) €300
Individuele begeleiding losse sessie €120

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in