Skip to main content

TOUCH OF MATRIX®

Hoe zou het zijn om met het licht in jezelf te verbinden?

Ontdek

HOE ZOU HET ZIJN?

Hoe zou het zijn om vrijer te leven? Hoe zou het zijn om alle oude pijn los te laten? Hoe zijn het zijn om volledig in je eigen kracht te staan? Hoe zou het zijn om je weer energiek te voelen? En hoe zou het zijn als je jezelf dit allemaal gunt? 

We zijn vaak bezig met de dingen die we juist niet willen, want we willen geen pijn in onze onderrug, we willen geen trauma, we willen niet steeds terugvallen in oude patronen, we willen geen ruzie met onze baas.
Wat zou je wel willen? Een sterke rug, liefde & vergeving, stabiliteit en mildheid naar jezelf of misschien wel begrip voor je baas? 

Hoe zou het zijn om je wens uit te spreken en daarmee alles in beweging te zetten, om hem werkelijkheid te maken? 

Wat ga je ervaren?

Of het een trauma, patronen of teleurstelling is van jaren geleden of gisteren, je bent in staat om in verbinding te komen met de helende frequentie in jou en het volledig los laten. Hoe zou het zijn om de beperkingen die het op je had helemaal los te mogen laten?

We houden ons soms vast aan de scherven die ons blijven verwonden. Mentaal, emotioneel, spiritueel of fysiek. Het maakt niet uit waar de pijn zit, het is een wond uit je verleden. En hoe zou het zijn om daar helemaal vrij van te zijn.

Voor wie last heeft van:
 • Depressie of burn-out
 • (Chronische) Fysieke klachten
 • Angsten of agressie
 • Trauma
 • Beperkende overtuigingen
 • Blokkades die groei tegen houden
Wat ga je ervaren:
 • Nieuwe patronen & gedragsverandering downloaden in je systeem
 • Vrij zijn van je burn-out
 • Helpt bij het loslaten van angsten
 • Los chronische klachten op
 • Vrij zijn van trauma
 • Emotioneel meer in balans worden

Jouw nieuwe programma

Eén sessie Touch of Matrix veranderde alles voor mij. Sinds die dag ben ik me heel erg bewust van de kracht in zelfheling en Touch of Matrix. Maar ook heel erg van ‘dat waar je op focust groeit’.

Met Touch Of Matrix werken we aan je persoonlijke thema’s en stappen we samen in een veld van vertrouwen. Vertrouwen dat het energetische grotere veld met jou kan werken om te helen. Deze methodiek begint met bewustwording en bewust zijn.

Trauma verstoort het natuurlijke evenwicht van je lichaam, waardoor je lijkt te bevriezen in een toestand van overprikkeling en angst.

Daarom openen we samen alle programma’s op je ‘harde schijf’. Zo geef je jezelf de ruimte geeft om te helen. Die heling wordt door jou gedaan. Niet door mij.

Met Touch Of Matrix wordt holistisch werken een next level verandering. Holistische behandelingen benadrukken het hele lichaam en de geest. We zullen werken met het fysieke lichaam en je emotionele en spirituele gezondheid. In deze therapiesessies zullen we ons richten op de dingen die je wel wilt bereiken, en daar aan werken met direct resultaat. Behandelingen worden gegeven met een minimum van drie. Om goed de diepte in te kunnen gaan.

Ik heb een hele mooie driedaagse van de ‘Touch of Matrix’ methode mogen afsluiten, zo puur en vanuit zuiverheid gegeven door Anne-Lotte Jubels. Dankbaar dat zij mij weer een stapje verder heeft gebracht naar het leven vanuit authenticiteit.

N. Vis

Alleen al de vragenlijst liet me al over zaken nadenken waar ik voorheen nog niet bij stilstond of had besproken met mijn moeder. Tijdens de intake werd er aandachtig naar me geluisterd waardoor ik me gehoord voelde, kon ook heerlijk open en mezelf zijn. Om daarna een oefening te doen waarin mijn lichaam me meer aangeeft dan mijn hoofd kan begrijpen wat vertaald werd door Anne-Lotte, dat werkte voor mij meer bewust wordend. Ook is Anne-Lotte gaan werken met mijn onderbewuste wat resulteerde in een meer vrij gevoel, meer interne rust, stukken kunnen loslaten die niet meer dienen. Heerlijk.

Z. KantersCoach in familieopstellingen

Hebben coaches coaching nodig? Vast en zeker! Anders zouden we kunnen denken dat we alle antwoorden hebben: been there, done that, got the T-Shirt attitude. Wat kwam er uit de sessie met Anne-Lotte? "Let op je zelfpraat". Wil je echt "chronische" pijn hebben? Autch. Het is de uitstraling van Anne-Lotte die het mogelijk maakte me erop “aan te laten spreken”. Zij is wat ze zegt. En daarmee liet ik me raken in een pijnlijke waarheid. En zelf weet ik uit ervaring dat daarmee de oplossing binnen kan komen. En het “chronische” is er gelukkig al af.

A. HenningTiara Int. LLC leadership development

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Anne-Lotte is een coach die hoorde wat er echt bij mij speelde in plaats van letterlijk te horen wat ik zei. Ze zag waar mijn blinde vlekken zaten, iets waar vele coaches voor haar niet door heen konden prikken.

A. SchoenmakersSmid

Jouw investering

Individuele begeleiding (3 sessies) €300
Individuele begeleiding losse sessie €120

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in