Miracle Moments Journey

6 weken, 6 vrouwen, 1 reis, 1 doel

Ontdek

Verbinding

Steeds duidelijker wordt dat verbinding de sleutel is naar een gebalanceerd, liefdevol en in-het-nu-leven. Verbinding slaat de brug tussen jouw zijn en de uitkomst van jouw acties. In verbinding staan is per definitie aanhaken op een trilling/frequentieniveau waaruit de magische dingen in je leven vorm krijgen. 

En deze magie, gaan we samen manifesteren, ervaren, ontdekken, onderzoeken, verankeren. In een 6weekse reis, jij samen met nog 5 andere vrouwen. Startend op 1 Augustus. 

Wat ga je beleven

Je wil verder, je wil meer, je verlangt naar support waar je echt op kan leunen. Je bent klaar om liefde te ervaren van anderen maar dit ook in jezelf te kunnen vinden. Jij bent klaar voor the next level in verbinding staan met jezelf. Als je op deze vragen in jouw systeem ‘JA!’ voelt, dan is deze reis voor jou. 

Voor wie
  • op zoek is naar verdieping met jezelf
  • nieuwsgierig is naar wat er nog meer mogelijk is 
  • klaar is voor een leven in vertrouwen 
  • op zoek is naar handvaten om je bewustzijn te verruimen 
Wat ga je ervaren:
  • Dagelijks opdrachten, vragen, oefeningen & meditaties om je te prikkelen en uit te nodigen verder te kijken dan ervoor
  • 6 weken lang wekelijks een live online meditatie ceremonie met de groep waarin blokkades en thema’s worden verweven om jouw te helpen groeien
  • Een intieme online groep met de deelnemers en facilitator om je dagelijkse inzichten, vragen, inspiraties etc te kunnen delen.
  • Mogelijkheid tot toevoeging Touch of Matrix aan jouw reis 

Ga je mee?

Vanaf 1 Augustus wordt je meegenomen op een intieme reis die je samen met 5 compagnons gaat delen. Je maakt jouw reis zelf, maar niet alleen. De groep helpt je om mee te wandelen. Zo kunnen jullie samen ervaren wat de kracht van steun, hoge frequenties en liefde kunnen zijn op een innerlijke reis. Je hebt tijdens deze 6 weken op verschillende momenten toegang tot live interactie met mij. Onder andere in de Voxer groep die je ondersteunt in deze hele reis. Hier krijg je toegang tot jouw dagelijkse uitnodigingen, deel je jouw bijdragen en heb je de mogelijkheid om mij als klankbord te gebruiken op je inzichten. 

Je krijgt met het maken van deze reis het exclusieve aanbod om één of meerdere Touch of matrix sessies toe te voegen aan je reis voor een speciale prijs. Dit is voor jou als je behoefte hebt aan meer persoonlijk contact of dingen tegen komt die wat specifieker aangekeken mogen worden. 

Ben jij klaar voor verbinding? 

Wauw what a journey. Na een eerste kennismaking via zoom en yinyoga, voelde ik dat er een hoop resoneerde bij mij. Wat voelde ik mij gedragen en gezien. Heel bijzonder.....
De 48 uurs retraite die wat later volgde was voor mij life changing... De kracht van Anne-Lotte is dat ze je volledig vrij en onbevangen in liefde ontvangt.
Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld maar vooral, geliefd en gezien. Dit maakte dat ik mij helemaal kon overgeven aan alles wat voorbij kwam. Als ik nu terugkijk zijn er een hoop mooie nieuwe deuren geopend, in mijzelf en om mij heen. Het grootste cadeau was een ontmoeting met mijn essentie tijdens een cacoaceremonie. Dankbaar dat je op mijn pad ben gekomen.
Lieve Anne-Lotte, dank je wel dat je doet wat je doet. Daarmee maak je mij en de wereld, een stuk mooier

E. LeussinkWandelcoach

Jouw investering

Miracle moments journey €333 (ex btw)
Losse Touch of matrix sessie extra€80 (ex btw)
Miracle moments journey Extra incl. 1 sessie TOM €400 (ex btw)
Miracle moments journey Premium incl. 3 sessies TOM €555 (ex btw)

Reserveer nu

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in