Praktische informatie

Alles wat je wil weten over je reis

Discover

Tiny temple

Seeds to serendipity is gevestigd in een tiny temple. Een camper volledig getransformeerd voor de wensen en behoeften van eenieder die verlangt. Dé magische back-to-basic plek om je helemaal terug te trekken uit al het bekende en ruimte te maken voor het onbekende.

Ik geloof dat tijd, afstand en geld geen belemmering mogen zijn in een kleurrijke groei. En om dat kracht bij te zetten heb ik er voor gezorgd dat mijn praktijk naar jou toe kan komen. Hoe dat werkt is voor iedereen een beetje nieuw en anders. Hieronder vind je daarom alles wat je wilt weten voor je een afspraak maakt. 

Hoe het werkt

Afspraak maken

Leven vanuit serendipiteit betekent ook dat ik vertrouw dat er precies op het juiste moment ruimte is voor ons om te ontmoeten. Voor het maken van een afspraak is de uitnodiging aan jou om in eerste instantie op basis van jouw wens en gevoel een datum te kiezen. En dan weet ik zeker dat we uit gaan komen op precies het juiste moment.

Persoonlijke sessies

Voor losse sessies; yinlessen, Touch of matrix, meditaties etc; zal ik een locatie bij jou in de buurt zoeken waar we elkaar ontmoeten. In ons eerste contact zullen we afstemmen waar jouw locatie is en op basis daarvan zal ik je geruime tijd voor onze behandeling een locatie toesturen waar onze afspraak plaats gaat vinden. Zo weet jij zeker dat je dichtbij huis kunt blijven en jouw reisgelegenheid aansluit bij de afstand naar de praktijk. 

Retraites

De retraites die ik aanbied vinden tevens plaats in deze prachtig getransformeerde camper; tempel op wielen. Deze tempel heeft voor jou alles in petto om 24 of 48 in een cocon te verkeren. 

Alle retraites bij Seeds to serendipity zijn custom-made. Ik kijk altijd naar jouw behoeften, zowel qua programma als fysieke omgeving. En zal hiervoor een geschikte locatie uitzoeken die past bij de reis die jij gaat maken. De locatie zal daarom ook altijd afgestemd kunnen worden op de afstand die jij er maximaal voor af kunt/wilt leggen. (In overeenstemming is er ook de mogelijkheid om vanaf jouw begin locatie opgehaald te worden.) 

Faciliteiten voor jou

  • Douche + toilet 
  • Slaapgelegenheid
  • Tiny temple
  • Bibliotheekje
  • Alle maaltijden inbegrepen & biologisch
  • Yogamatten, kussentjes, handwerkmaterialen

The meditation I received was truly magical. The singing bowls always help me to transcend quickly into a deeper layer and the guidance during the meditation was extremely right. Fear and connection were two of my themes and this was very well woven into it. Everything came at the right time, as if you felt what was happening inside of me at that very moment. I’m so grateful that you made this for me.

M. DeteringAssistant Accountant

Anne-Lotte is a coach who really heard what was going on, instead of listening to the exact of my words. She recognized my blind spots, something that many coaches & therapists before her didn’t succeed in.

A. SchoenmakersEngineer

Plan a introductory meeting

Want to know if I am the right person to guide you? I would love to speak to you and discover if we connect.

Schedule a call