Ontdek je pad

Omarm je ware innerlijke emoties

Ontdek

Wat is je levenspad?

Je bent op zoek, naar een antwoord, een weg, een manier voor jouw uitdagingen en uitnodigingen. Grote dromen die nog geen werkelijkheid zijn, gedragsveranderingen die nog niet blijvend lijken, kleine gewoontes waar je last van hebt, kleine ongemakken waardoor je je ontevreden voelt. Lijdt je aan een depressie, een angststoornis, een trauma? Waar je ook staat in jouw reis, je bent klaar voor de volgende stap.

Ja zeggen tegen een persoonlijke reis zonder vast resultaat is beangstigend. Precies daarom werken we aan jouw zelfvertrouwen en jouw vertrouwen in het loslaten. Met andere woorden, het vertrouwen in het proces.

Met de reizen van Seeds to Serendipity faciliteer ik een ruimte om je eigen perspectief op je reis te vinden. Ik begeleid je om je ware innerlijke emoties te begrijpen en te omarmen om een waardevolle verbinding met de buitenwereld te creëren. Om te leren hoe je maatschappelijke verwachtingen los kunt laten en terug kunt komen naar je eigen roots.

Samen kijken we naar wat je nu nodig hebt om los te laten wat je niet meer dient en groeien in de richting die je op wilt.

Onze reizen

Seeds to Serendipity journey

Dit omvat een reeks verschillende methoden, allemaal gecombineerd in één programma op basis van uw behoeften, doelen en gevoelens. Als onderdeel van de reis zul je een snelkookpan ervaren, waarin je herstelt, herstelt en herbouwt.

Touch of Matrix

Met de unieke Touch of matrix methode begeleid ik je naar jouw gewenste situatie. Holistisch benaderen we jouw uitdagingen. Samen zullen we het voor jou mogelijk maken om er afscheid van te nemen en te stappen in de werkelijkheid van jouw wens.

Yin Yoga

Tijdens deze reis laat je je ademhaling het tempo bepalen. Met Yin ben je in staat om volledig terug te keren naar je lichaam door het moment van stilte. Dit is belangrijk omdat je vreugde zult gaan ervaren als je in ware verbinding met je lichaam, geest en hart leeft.

Sound Healing

Tijdens deze reis reist geluid met je mee door de onbeperkte ruimte van je fysieke lichaam. Je lichaam gebruikt frequenties die bekend staan als trillingen. Ontspan of genees jezelf met een mooi klankbad of lichaamssessie. Volledig gefocust op jouw gewenste intentie.

Meditaties

Bij deze reis gaat het erom de toeschouwer te worden. Je bewust worden van alles wat er in je leeft en zonder oordeel. Je zult alles kunnen laten wat er is, wees gewoon. Zowel wetenschap als ervaring hebben veel grote voordelen van meditaties laten zien, waarin ik je zal begeleiden.

Hulp nodig bij het ontdekken van je reis?