Een groots avontuur
in een tiny temple

Fysiek op reis met jouw proces

Ontdek

Nodig serendipiteit uit in je leven

Wanneer je hart en ziel niet helemaal met elkaar in verbinding zijn, blokkeert ons innerlijke proces automatisch. Maar wanneer je serendipiteit in je leven uitnodigt, leer je patronen en beperkende overtuigingen los te laten, en je werkelijk over te geven aan wat het leven je te bieden heeft. In al haar schoonheid, is vertrouwen je kracht.

Ik nodig je uit om met mij op reis te gaan. In Seeds to Serendipity’s tiny temple zijn alle faciliteiten aanwezig voor jou om de magie volledig te beleven. Jouw verblijf bestaat uit een programma dat uit allerlei zaadjes wordt samengesteld, die je tijdens je reis mag voeden. Jouw uitnodiging: kom zoals je bent en wees.

Jouw programma wordt vooraf op basis van je behoeftes zorgvuldig samengesteld. Zo zal je tijdens je verblijf kunnen aanhaken op de yin-yoga lessen, touch of matrix sessies, meditaties, klankschalen sessies, een persoonlijke cacaoceremonie of 1-op-1 wandelingen in de natuur. Daarnaast wordt je volledig gefaciliteerd in biologisch eten. 

Wat ga je beleven?

In deze dagen zullen we elke dag meerdere onderwerpen behandelen die in lijn liggen met jouw levensdoelen, jouw uitdagingen en jouw dromen. In deze reis maak je een verdieping met het ontdekken van jezelf. Waan je in de wereld van magie en zelfbewustzijn en wees klaar voor mega transformaties.

Voor wie:
 • verdieping wil vinden in de persoonlijke spirituele reis
 • Meer wil loslaten van oude patronen
 • Blokkades ervaart die groei tegen gaat 
 • Klaar is om te manifesteren maar nog niet weet hoe
 • Bewuster en vrijer wil leven 
 • Uit het comfort durft te stappen, in het vertrouwen
24 magische uren
Wat ga je ervaren:
 • Welke zaadjes jij nodig hebt in jouw proces
 • Hoe bewuster leven invloed heeft op jouw gevoel 
 • Een vrije, onbevooroordeelde & onvoorwaardelijke wereld, vol magie 
 • Biologisch eten
 • Geen dag zal hetzelfde zijn
 • 24-uurs of 48-uurs retraite in een back to basic omgeving
48 magische uren

Ga mee op reis

Deze reis begint met het vinden van verbinding in jezelf. Het is deze verbinding die zo belangrijk is om eindelijk te horen wat je hart en ziel je vertellen. Het hart lijkt verbonden te zijn met een soort intuïtie die niet gebonden is aan de grenzen van tijd en ruimte. Met intentie worstelen we altijd met de vraag of we ons hart en onze directe ervaring moeten volgen of het advies van anderen. De tijd is gekomen om je eigen hart te leren kennen en waar het om schreeuwt.

Ik begeleidt je om je probleemoplossend en zelfhelend vermogen te gebruiken, en de verbinding met jezelf te herstellen of te versterken.

Ga mee op reis!

Wauw what a journey. Na een eerste kennismaking via zoom en yinyoga, voelde ik dat er een hoop resoneerde bij mij. Wat voelde ik mij gedragen en gezien. Heel bijzonder.....
De 48 uurs retraite die wat later volgde was voor mij life changing... De kracht van Anne-Lotte is dat ze je volledig vrij en onbevangen in liefde ontvangt.
Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld maar vooral, geliefd en gezien. Dit maakte dat ik mij helemaal kon overgeven aan alles wat voorbij kwam. Als ik nu terugkijk zijn er een hoop mooie nieuwe deuren geopend, in mijzelf en om mij heen. Het grootste cadeau was een ontmoeting met mijn essentie tijdens een cacoaceremonie. Dankbaar dat je op mijn pad ben gekomen.
Lieve Anne-Lotte, dank je wel dat je doet wat je doet. Daarmee maak je mij en de wereld, een stuk mooier

E. LeussinkWandelcoach

Connectie. Groei. Vrijheid. 3 woorden die ik zou gebruiken om mijn ervaring met seeds of serendipity te beschrijven. Anne-Lotte creeerde een onwijs fijne omgeving om me echt aan het proces over te geven. Heb mooie mensen leren kennen, ben geintroduceerd aan waardevolle nieuwe technieken en ben mijzelf een stukje vrijer gaan voelen. Zeker een aanrader!

R. JonkHabit coach

Deze dag stond voor mij in het teken om dichter bij mijn gevoel te komen en dat is gelukt! Ik heb nieuwe mooie dingen mogen ervaren, nieuwe inzichten gekregen en hele toffe mensen ontmoet. De dag was tot in de puntjes geregeld en goed verzorgd. De activiteiten werden goed afgewisseld tussen actief bezig zijn en helemaal zen worden. Dat was een hele fijne balans! Daarnaast heeft deze dag ook een proces van verwerking in gang gezet voor mij, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

V. PaauweLoopbaan coach

Kosten

Onderstaande prijzen zijn inclusief elke dag (biologisch) ontbijt, lunch & diner. In overleg is het mogelijk andere en/of meer sessies in te plannen.
24 uur
(prijs o.b.v. 2 geleide meditaties, 2 yin yoga sessies, 1 touch of matrix sessie)
€295 p.p.
48 uur
(prijs o.b.v. 3 geleide meditaties, 3 yin yoga sessies, 2 touch of matrix sessies)
€475 p.p.

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in