24 magische uren

Een plek in de luwte om enkel te zijn

Ontdek

Jouw reis

Gun jij jezelf een plek in de luwte, waar de tijd even stil lijkt te staan? Een plek speciaal en alleen voor jou, dat is wat de 24-uurs retraite van Seeds to serendipity voor jou creëert. 

Ga op reis naar jouw diepste verlangens. Wanneer je klaar wil zijn om los te laten, wanneer je klaar bent voor de volgende stap of wanneer je meer wil leren over jezelf. In deze 24 uur bevind je je in een cocon van bewustzijn en mag je de magie van het leven ervaren, dat precies dát bevat wat jij nodig hebt. 

Wat ga je beleven

De retraites die ik aanbied vinden plaats in een prachtig getransformeerde camper; tiny temple. Deze tempel heeft voor jou alles in petto om 24 uur in een cocon te verkeren.

Alle retraites bij Seeds to serendipity zijn custom-made, ik kijk altijd naar jouw behoeften. Wat heb jij nodig? Die vraag en het antwoord er op, wordt verweven in het programma en het aanbod tijdens je retraite. In het programma zul je kennismaken met verschillende methodieken die ik als facilitator beheers, met als kernwaarde bewustzijn. De thema’s die centraal staan tijdens de activiteiten, bewegen organisch mee met jouw proces. 

Locatie

Er word altijd een geschikte locatie uitgezocht die past bij de reis die jij gaat maken. De locatie zal ook altijd afgestemd kunnen worden op de afstand die jij er maximaal voor af kunt/wilt leggen. (In overleg is er ook de mogelijkheid om vanaf jouw thuis locatie opgehaald te worden.) Je zult ruim van tevoren de bestemming van jouw retraite ontvangen. 

Programma 24-uur

Jouw retraite zou kunnen bestaan uit tenminste
2 geleide meditaties – onder leiding van klankschalen e.a.
2 yin yoga sessies
1 touch of matrix sessie 

Op basis van jouw behoeften, wensen en proces kan dit worden aangepast.

Faciliteiten

Douche + toilet
Slaapgelegenheid
Tiny temple
Bibliotheekje
Materialen om zelf spiritueel te ontwikkelen zoals yogamatten, kussentjes, handwerken (verven, breien, ontdekken) 
Biologische maaltijden

Ga je mee?

Deze retraites zijn een combinatie van alle basisbenodigdheden, back to basic en pure magie. Stap in de wereld van onvoorwaardelijkheid en ervaar de luwte.

Wauw what a journey. Na een eerste kennismaking via zoom en yinyoga, voelde ik dat er een hoop resoneerde bij mij. Wat voelde ik mij gedragen en gezien. Heel bijzonder.....
De 48 uurs retraite die wat later volgde was voor mij life changing... De kracht van Anne-Lotte is dat ze je volledig vrij en onbevangen in liefde ontvangt.
Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld maar vooral, geliefd en gezien. Dit maakte dat ik mij helemaal kon overgeven aan alles wat voorbij kwam. Als ik nu terugkijk zijn er een hoop mooie nieuwe deuren geopend, in mijzelf en om mij heen. Het grootste cadeau was een ontmoeting met mijn essentie tijdens een cacoaceremonie. Dankbaar dat je op mijn pad ben gekomen.
Lieve Anne-Lotte, dank je wel dat je doet wat je doet. Daarmee maak je mij en de wereld, een stuk mooier

E. LeussinkWandelcoach

Jouw investering

Onderstaande prijzen zijn inclusief elke dag (biologisch) ontbijt, lunch & diner. In overleg is het mogelijk andere en/of meer sessies in te plannen.
24 uur
(prijs o.b.v. 2 geleide meditaties, 2 yin yoga sessies, 1 touch of matrix sessie)
€295 p.p.
48 uur
(prijs o.b.v. 3 geleide meditaties, 3 yin yoga sessies, 2 touch of matrix sessies)
€475 p.p.

Reserveer nu

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in