Soundhealing

Laad je energetische systeem weer op door middel van soundhealing

Ontdek

Trillingen

Ons lichaam maakt gebruik van frequenties die ook wel trillingen worden genoemd. Een levensfilosofie, of je de filosofie nu volgt of niet, is dat alles vibratie is. Als we de klankschalen van dichterbij bekijken, kunnen we zien dat ze ook een trilling hebben. En elke klankschaal gebruikt zijn eigen frequentie. Het resultaat hiervan, in combinatie met je lichaam, is de verbazingwekkende vertraging van je hersengolven – wat de cellen in je lichaam aantast. Verschuiven en genezen door geluid.​

Soorten soundhealing

Een sessie met klankschalen kan individueel of in een groep worden gedaan. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van mediatie of je kunt een compleet soundbath krijgen. Beide zijn buitengewoon nuttige en kalmerende methoden die bijdrage aan interne vrede en kalmte. Momenteel bied ik twee verschillende soorten klankmethodes aan. Een klankbad of een lichaamssessie.

Soundbath

In een klankbad draait alles om de meditatie gericht op helende klanken. Meditatie is er op verschillende manieren, met verschillende doeleinden. Je kunt het klankbad zien als een manier van mediteren waarbij je je concentreert op de klanken, terwijl meditatie zonder klanken je bijvoorbeeld meer op je ademhaling laat focussen. In mijn ervaring laat het gebruik van geluid je reizen door een innerlijke reis waarin elk geluid voor jou op het juiste moment komt. Het vertelt een verhaal en het laat je toe in het ‘verhaal’. Met een vaste intentie kun je je concentreren op specifieke gebieden. Dit kan bijvoorbeeld het vergroten van je dankbaarheid zijn, het loslaten van stress, het loslaten van trauma, etc.

Een gezond bad duurt ongeveer 30 tot 90 minuten, afhankelijk van je voorkeuren en doelen. Dit is altijd bespreekbaar en af te stemmen op jouw wensen.

Body sessie

In een lichaamssessie ervaar je een helende meditatie waarbij je de aanraking van de schalen op je lichaam ontvangt. De trillingen van de schaal zullen niet alleen door de ruimte om jou heen meereizen, maar juist door je lichaam heen. Je ontvangt het directe contact van de trillingen die op een dieper niveau van genezing in je hersenen werken, verbinding maken met je nervus vagus, rechtstreeks in de rest van je organen. Bij deze healing wordt elk deel van je lichaam benaderd en gemasseerd met een klankschaal. Daarom is het noodzakelijk dat je geen open wonden of breuken hebt.

Deze healing duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en kan indien gewenst bij jou thuis plaatsvinden.

Wat ga je beleven?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van klankbaden of meditaties, vinden mensen hun weg terug naar zichzelf. Een moment van rust waar lichaam en geest de kans krijgen om in het moment op één lijn te komen. Iets dat zo belangrijk voor ons is om geluk en balans in het leven te voelen. Je kunt de veranderingen niet alleen emotioneel of fysiek voelen. Je kunt deze effecten de hele dag door zien. Denk aan een betere slaap, minder stress, minder stemmingswisselingen en nog veel meer.

  • Voel emotioneel veranderingen
  • Voel fysiek verandert
  • Verbeterde slaap
  • Lagere stressniveaus
  • Minder stemmingswisselingen

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Ik zou niet zo snel bij iemand op de tafel gaan liggen, de laatste keer dat ik gemediteerd heb is echt wel lang geleden. En dat zegt iets over jou en hoe ik jou vertrouw. Ik was ook heel erg ontspannen, meteen. Er was geen ongemakkelijkheid, het was gewoon fijn. Ik zat natuurlijk in een energie waarin ik ’s ochtends een huis had bekeken en ’s avonds wist dat ik nog een keer zou gaan kijken en bieden dus dat was allemaal heel gek. En toch kon ik bij jou gewoon echt even lekker ontspannen. Ik hoefde helemaal niks, kon even mezelf zijn en er was iemand die voor mij zorgde en mij iets gaf. En dat is voor mij heel dierbaar.

R. Piron

Jouw investering

Klankbaden

Individueel klankbad - duur 60 minuten €50
Individueel - persoonlijke audio opname €40
Groeps klankbaden (vanaf 5 deelnemers) €20 p.p.

Body sessie

Individueel - 90 minuten €90

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in