Wat is jouw reis?

Word gezonder, gelukkiger en bewuster

Ontdek

Je ontevreden voelen

Als je het gevoel hebt dat je problemen niet worden opgelost en je wonden niet genezen, kun je worstelen met de kleine dingen. Kleine gewoontes waar je last van hebt, kleine ongemakken waardoor je je ontevreden voelt. Lijdt je aan een depressie, een angststoornis, een trauma? Wat je ook stoort, het beïnvloedt je algehele gevoel.

Lees mijn verhaal
Holistisch leven

''Alles is onderdeel van een groter geheel''

Mijn verhaal

Eens was ik op dezelfde plek. Als kind wist ik niet hoe ik met mijn emoties moest omgaan. Ik voelde de hele tijd druk van het leven. Ik voelde me anders en werd boos, omdat niemand me leerde vredelievend te zijn.

Tijdens mijn reis heb ik geleerd hoe ik onvoorwaardelijk van mezelf kan houden.
Ik heb geleerd om mijzelf te bevrijden van alle overtuigingen die door mijzelf of mijn omgeving zijn geprint en om overvloedig te leven. En ik wist, vanaf het moment dat ik vrij was, dit het beste gevoel is dat ik ooit kan hebben. Hoe heb ik ooit in die droom geleefd? Hoe heb ik nooit gezien wat er achter de wolken zou zijn? Nu begeleid ik je als holistische levenscoach door diezelfde reis.

Hoe kan ik helpen?

Verandering ervaren

Terwijl we je begeleiden op je reis, kijken we naar de verbindingen van je lichaam en geest: of het nu fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel is, we kijken naar je als geheel. Om jouw problemen op te lossen, zullen we eerst alle ongemakken ongedaan maken. We werken aan het volgende:

  • Verandering van geest en gemoedstoestand
  • Creëer transformatie en doorbraken
  • Emotionele blokkades opheffen
  • Harmonie vinden tussen lichaam en geest
  • Haal meer uit het hoofd en meer in het lichaam
  • Angsten overwinnen en omgaan met trauma
  • Genees ziekten, verwondingen en andere ongemakken
Bekijk onze reizen

Onze reizen

Seeds to Serendipity journey

Dit omvat een reeks verschillende methoden, allemaal gecombineerd in één programma op basis van jouw behoeften en doelen. Als onderdeel van de reis ervaar je een snelkookpan, herstel-, herstel- en herbouwweek.

Touch of Matrix

Met de unieke Touch of matrix methode begeleid ik je naar jouw gewenste situatie. Holistisch benaderen we jouw uitdagingen. Samen zullen we het voor jou mogelijk maken om er afscheid van te nemen en te stappen in de werkelijkheid van jouw wens.

Yin Yoga

Op deze reis laat je je ademhaling het tempo bepalen. Met Yin ben je in staat volledig terug te keren naar je lichaam. Dit is belangrijk omdat je vreugde zult gaan ervaren als je in ware verbinding met je lichaam en hart leeft.

Geluidsgenezing

Tijdens deze reis reist geluid met je mee door de onbeperkte ruimte van je fysieke lichaam. Ontspan of genees jezelf met een mooi klankbad of lichaamssessie. Volledig gefocust op jouw gewenste intentie.

Meditaties

Bij deze reis gaat het erom de toeschouwer te worden. Je bewust worden van alles wat er in je leeft en zonder oordeel alles wat er is gewoon kunnen laten zijn. Zowel wetenschap als ervaring hebben veel grote voordelen van meditaties aangetoond.

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in