Skip to main content

Klankbeleving

Laad je energetische systeem weer op door middel van een klankbeleving.

Ontdek

Trillingen

Ons lichaam maakt gebruik van frequenties die ook wel trillingen of energie worden genoemd. Een levensfilosofie is dat alles energie en informatie is. Als we de klankschalen van dichterbij bekijken, kunnen we zien dat ze ook een trilling hebben. Elke klankschaal, drum en ieder ander instrument gebruikt zijn/haar eigen frequentie. Het resultaat hiervan is dat de trilling en frequentie in beweging worden gezet. De beweging in energie en frequenties zorgen voor een optimalisering van je systeem. Je kunt het zien als een transformatie van de informatie in energie. Waardoor verandering plaatsvind.

Soorten soundhealing

Een sessie met klankschalen kan individueel of in een groep worden gedaan. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van mediatie of je kunt een compleet soundbath krijgen. Beide zijn buitengewoon nuttige en kalmerende methoden die bijdrage aan interne vrede en kalmte. Momenteel bied ik twee verschillende soorten klankmethodes aan. Een klankbad of een lichaamssessie.

Soundbath

In een klankbad draait alles om de meditatie gericht op de reizende klanken. Meditatie is er op verschillende manieren, met verschillende doeleinden. Je kunt het klankbad zien als een manier van mediteren waarbij je je concentreert op de klanken, terwijl meditatie zonder klanken je bijvoorbeeld meer op je ademhaling laat focussen. In mijn ervaring laat het gebruik van geluid je reizen door een innerlijke proces waarin elk geluid voor jou op het juiste moment komt. Het vertelt een verhaal en het laat je toe in het ‘verhaal’. Door middel van intentie kunnen we de focus richten op gewenste thema’s. Dit kan bijvoorbeeld het vergroten van je dankbaarheid zijn, het loslaten van stress, het loslaten van trauma, etc.

Een gemiddeld klankbad duurt ongeveer 30 tot 90 minuten, afhankelijk van je voorkeuren en doelen. Dit is altijd bespreekbaar en af te stemmen op jouw wensen.

Body sessie

In een lichaamssessie ervaar je een helende klankreis waarbij je de aanraking van de schalen op je lichaam ontvangt. De trillingen van de schaal zullen niet alleen door de ruimte om jou heen meereizen, maar direct voelbaar op en door je lichaam. Je ontvangt het directe contact van de trillingen die op een dieper niveau van genezing in je hersenen werken, verbinding maken met je nervus vagus, rechtstreeks in de rest van je organen. Daarnaast kan er bij voorkeur gebruik worden gemaakt van overige instrumenten zoals de sjamanendrum, rainstick, oceandrum e.a. Bij deze healing wordt elk deel van je lichaam benaderd en gemasseerd door middel van trilling. Daarom is het noodzakelijk dat je geen open wonden of breuken hebt.

Deze healing duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Wat ga je beleven?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van klankbaden of meditaties, vinden mensen hun weg terug naar zichzelf. Een moment van rust waar lichaam en geest de kans krijgen om in het moment op één lijn te komen. Iets dat zo belangrijk voor ons is om geluk en balans in het leven te voelen. Je kunt de veranderingen niet alleen emotioneel of fysiek voelen. Je kunt deze effecten de hele dag door zien. Denk aan een betere slaap, minder stress, minder stemmingswisselingen en nog veel meer.

  • Emotionele blokkades opheffen
  • Meer energie
  • Verbeterde slaap
  • Meer ontspanning
  • Minder stemmingswisselingen

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Ik zou niet zo snel bij iemand op de tafel gaan liggen, de laatste keer dat ik gemediteerd heb is echt wel lang geleden. En dat zegt iets over jou en hoe ik jou vertrouw. Ik was ook heel erg ontspannen, meteen. Er was geen ongemakkelijkheid, het was gewoon fijn. Ik zat natuurlijk in een energie waarin ik ’s ochtends een huis had bekeken en ’s avonds wist dat ik nog een keer zou gaan kijken en bieden dus dat was allemaal heel gek. En toch kon ik bij jou gewoon echt even lekker ontspannen. Ik hoefde helemaal niks, kon even mezelf zijn en er was iemand die voor mij zorgde en mij iets gaf. En dat is voor mij heel dierbaar.

R. Piron

Jouw investering

Klankbaden

Individueel klankbad - duur 60 minuten €50
Individueel - persoonlijke audio opname €40
Groeps klankbaden (vanaf 5 deelnemers) €20 p.p.

Body sessie

Individueel - 90 minuten €80

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in