Skip to main content

Klankenreis

Waar trilling en frequentie samensmelten met jouw zijn

Ontdek

Trillingen

Alles in deze wereld heeft een eigen unieke energetische trilling. Dit noemen we frequentie. Onze gedachten, emoties, pijnen en geluk resoneren ook mee op frequenties. 

Wanneer ik werk met frequentie haal ik een gewenste vibratie naar het veld waar we ons in bevinden. Dit maakt werken met klankschalen zo uniek. Wanneer de schalen en ik op elkaar afstemmen en in lijn komen met wat er op dat moment bij jou leeft, ontstaat er ongekende nieuwe bubbel aan magie. Besef je eens dat jouw lijf voor zo’n 60 tot 65% uit water bestaat. En alleen al op dit fysieke niveau, komt alles in beweging wanneer we de vibraties in jouw omgeving bespelen. 

Hier begint jouw transformatie van fysiek tot emotioneel, mentaal, energetisch. Naar rust, ontspanning, nieuwe informatie, herstel. Een weldaad aan mogelijkheden openen zich bij het horen van de eerste klanken.

Soorten klankenreizen

Een sessie met klankschalen kan individueel of in een groep worden gedaan. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van geleide meditatie, een lichaamsssessie of je kunt een compleet instrumentaal soundbath krijgen. Momenteel bied ik twee verschillende soorten klankmethodes aan.

Geleide meditatie

In een geleide meditatie neem ik je mee op reis. Samen met mijn klankschalen en andere instrumenten begeleid ik je door verschillende lagen van je bewustzijn. Het verhaal komt tot leven in jou en biedt een uniek moment voor diepe transformatie. Zowel ademhalingsoefeningen als visualisaties en  ook instrumentale fases wisselen elkaar af en ondersteunen elkaar en jou in deze reis. 

Ik werk op intuïtie en eventuele voorkennis op basis van jouw wensen of thema’s. Ingetapt op het grotere veld om ons heen voel ik welke woorden, klanken en andere dingen op dat moment mogen worden gehoord en gevoeld. Het is altijd een sluitende cirkel, waarin je van begin tot eind in alle veiligheid door alles wat zich aandient wordt begeleid. Ditzelfde geldt ook voor groepen. 

Een klankenreis kan naar behoefte worden ingevuld en kan variëren tussen de 30 to 90 minuten.

Lichaamssessie

In een lichaamssessie ervaar je een helende klankreis waarbij je de aanraking van de schalen op je lichaam ontvangt. De trillingen van de schaal zullen niet alleen door de ruimte om jou heen meereizen, maar direct voelbaar op en door je lichaam. Je ontvangt het directe contact van de trillingen die op een dieper niveau van genezing in je hersenen werken, verbinding maken met je nervus vagus, rechtstreeks in de rest van je organen. Er kan bij voorkeur gebruik worden gemaakt van overige instrumenten zoals de sjamanendrum, rainstick, oceandrum e.a.

Bij deze ervaring wordt elk deel van je lichaam benaderd en gemasseerd door middel van trilling. Daarom is het noodzakelijk dat je geen open wonden of breuken hebt. Deze sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Wat ga je beleven?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van klankbaden of meditaties, vinden mensen hun weg terug naar zichzelf. Een moment van rust waar lichaam en geest de kans krijgen om in het moment op één lijn te komen. Iets dat zo belangrijk voor ons is om geluk en balans in het leven te voelen. Je kunt de veranderingen niet alleen emotioneel of fysiek voelen. Je kunt deze effecten de hele dag door zien. Denk aan een betere slaap, minder stress, minder stemmingswisselingen en nog veel meer.

  • Emotionele blokkades opheffen
  • Meer energie
  • Verbeterde slaap
  • Meer ontspanning
  • Minder stemmingswisselingen

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Ik zou niet zo snel bij iemand op de tafel gaan liggen, de laatste keer dat ik gemediteerd heb is echt wel lang geleden. En dat zegt iets over jou en hoe ik jou vertrouw. Ik was ook heel erg ontspannen, meteen. Er was geen ongemakkelijkheid, het was gewoon fijn. Ik zat natuurlijk in een energie waarin ik ’s ochtends een huis had bekeken en ’s avonds wist dat ik nog een keer zou gaan kijken en bieden dus dat was allemaal heel gek. En toch kon ik bij jou gewoon echt even lekker ontspannen. Ik hoefde helemaal niks, kon even mezelf zijn en er was iemand die voor mij zorgde en mij iets gaf. En dat is voor mij heel dierbaar.

R. Piron

Jouw investering

Klankbaden

Individuele klankenreis - per 60 minuten €50
Persoonlijk gethematiseerde audio opname - maximaal 45 minuten €40
Groeps klankenreis (vanaf 5 deelnemers) €20 p.p.

Body sessie

Individueel - 90 minuten €80

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in