Skip to main content

Downloads

Voor jou ontwikkeld om het beste uit jezelf te halen

Ontdek

E-boek

Kom meer te weten over de zaadjes voor serendipiteit in dit eboek over essentiële oliën. In deze online download vind je alle basis informatie die je wil weten over essentiële oliën. 

Essentiële oliën zijn, net zoals yoga, wandelen, mediteren, gezond eten, etc., een manier om jezelf te ondersteunen en te helpen omarmen van al dat wat ontstaat. Ze zijn ondersteunend op ieder niveau en dit boek helpt je de eerste weetjes te ontdekken. 

Veel plezier! 

  5 minuten meditatie

  Hoe zou het zijn om je helemaal energiek en gecentreerd te voelen? Gun jezelf een ‘5-minute-break’ om je lichaam en geest weer optimaal samen te laten werken.

  Een klein cadeautje voor jou, om jezelf even te resetten en om een vleugje te proeven van hoe ik de meditaties begeleid. Voel je vrij om zo vaak te luisteren als voor jou goed voelt. Deze meditatie is het meest effectief wanneer beluisterd met een koptelefoon. 

   Dagelijkse affirmaties

   Taal is een hele krachtige tool in het leven. De woorden die je kiest hebben invloed op hoe je je voelt, wat je manifesteert, de zaadjes die je plant.

   Bewust worden van je taal en je eigen systeem programmeren op een liefdevolle manier kun je doen door affirmaties te gebruiken. Met deze affirmaties download je eigenlijk nieuwe overtuigingen waardoor jij vrijer en liefdevoller kunt leven.