Skip to main content

Shibari

In ver-bondenheid naar overgave

Ontdek

De kunst van knopen

Toen ik voor het eerst over bondage hoorde kwam er bij mij veel weerstand omhoog. Vooral de associatie met kinky en BDSM kwam naar voren en dit maakte dat ik er een behoorlijk ruig beeld bij had.

En toen leerde ik Shibari kennen. Een Japanse bondagetechniek met de nadruk echt op de kunst van de knopen zelf. Shibari gaat echt over de esthetiek van bondage. Juist door mijn achtergrond in tantra en coaching in controle loslaten liet Shibari mij zien hoe dit een middel is om een proces in gang te zetten. Namelijk op een hele zachte manier op reis te gaan naar je innerlijke overgave.

Wat ga je ervaren?

Hoe voelt het om helemaal in je lijf aanwezig te zijn? Dat kan Shibari je laten ervaren. Met Shibari kom je niet alleen in aanraking met de kunst van het knopen maar de bondage zelf laat je ervaren hoe controle en overgave in jouw lijf voelen; hoe grenzen aanvoelen; hoe communicatie je sterkste en belangrijkste middel is naar veiligheid.

Voor wie:
  • Je wil leren in overgave te zijn
  • Beter leren communiceren over je gevoel
  • Helemaal aanwezig te zijn in je lijf
  • Durven ruimte in te nemen
Wat ga je beleven:
  • De kunst van knopen
  • Veiligheid & geborgenheid
  • Tantra in combinatie met shibari
  • Unieke ervaring om aan jezelf te werken

sessies

We ontvangen je heel graag voor een privé sessie of een workshop. Onze privé sessies zijn vaak individueel of als koppel waar je door mij en Hans samen in de ervaring wordt meegenomen. Als je graag wilt leren knopen op een laagdrempelige manier of juist de ervaring van gebonden worden op tantrische basis wil ervaren kunnen we je in deze sessie helemaal meenemen. Je ervaart dan wat bondage kan doen binnen jouw behoefte en vraag.

Onze workshops zijn er op gericht de knooptechnieken uitgebreid te leren. Hoe je veilig leert knopen, hoe je door kunt verbinden naar andere lichaamsdelen maar ook de basis van Tantra. Want het zijn juist de peilers van tantra die maken dat wij bondage kunnen laten zijn zoals het is; in volledige liefde en overgave. De gelijkwaardigheid, vertrouwen, overgave & doelloosheid leren je hoe je het spel van bondage vrij en intiem kan beleven, hoe veiligheid in jezelf en met een ander werkt.

We werken altijd met consent, wat wil zeggen dat we van tevoren afstemmen wat we wel en niet mogen doen. Alles om jouw veilige ruimte te maken waarin je volledig kunt en durft te ontvangen.

Ik heb een hele mooie driedaagse van de ‘Touch of Matrix’ methode mogen afsluiten, zo puur en vanuit zuiverheid gegeven door Anne-Lotte Jubels. Dankbaar dat zij mij weer een stapje verder heeft gebracht naar het leven vanuit authenticiteit.

N. Vis

Alleen al de vragenlijst liet me al over zaken nadenken waar ik voorheen nog niet bij stilstond of had besproken met mijn moeder. Tijdens de intake werd er aandachtig naar me geluisterd waardoor ik me gehoord voelde, kon ook heerlijk open en mezelf zijn. Om daarna een oefening te doen waarin mijn lichaam me meer aangeeft dan mijn hoofd kan begrijpen wat vertaald werd door Anne-Lotte, dat werkte voor mij meer bewust wordend. Ook is Anne-Lotte gaan werken met mijn onderbewuste wat resulteerde in een meer vrij gevoel, meer interne rust, stukken kunnen loslaten die niet meer dienen. Heerlijk.

Z. KantersCoach in familieopstellingen

Hebben coaches coaching nodig? Vast en zeker! Anders zouden we kunnen denken dat we alle antwoorden hebben: been there, done that, got the T-Shirt attitude. Wat kwam er uit de sessie met Anne-Lotte? "Let op je zelfpraat". Wil je echt "chronische" pijn hebben? Autch. Het is de uitstraling van Anne-Lotte die het mogelijk maakte me erop “aan te laten spreken”. Zij is wat ze zegt. En daarmee liet ik me raken in een pijnlijke waarheid. En zelf weet ik uit ervaring dat daarmee de oplossing binnen kan komen. En het “chronische” is er gelukkig al af.

A. HenningTiara Int. LLC leadership development

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Anne-Lotte is een coach die hoorde wat er echt bij mij speelde in plaats van letterlijk te horen wat ik zei. Ze zag waar mijn blinde vlekken zaten, iets waar vele coaches voor haar niet door heen konden prikken.

A. SchoenmakersSmid

Jouw investering

2 uur (individueel of koppel)€250

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in