Skip to main content

Tantra

De kunst waar alles samenkomt

Ontdek

Mijn pad

Al vanaf het eerste moment, nog ver voor ik hier echt helemaal in durfde te stappen, voelde ik diepe resonantie met tantra. Het was alsof iets in mijn lijf letterlijk ontwaakte zodra ik er ook maar over las of hoorde. Alles in mij schreeuwde ‘ontdek mij’. En dat ben ik gaan doen. In 2o23 heb ik hier uitgebreid en diepgaand de tijd en ruimte voor genomen. Om tantra te ontdekken en te mogen ervaren wat in tantra door mij heen mag stromen naar anderen. Ik ben dan ook super dankbaar dat door tantra er allerlei nieuwe paden zichtbaar zijn geworden en ik nu met passie elke dag liefdevolle ervaringen mag delen met de mensen die bij mij langs komen.

Wat ga je ervaren?

Waar ruimte en leegte tegelijkertijd bestaan. Zul je ervaren dat alles er al is wanneer je in verbinding bent.

Voor wie:
  • Verbinding wil ervaren
  • De diepte in wil met zichzelf
  • Even weg wil
  • Een unieke beleving wil ervaren
Wat ga je beleven:
  • Diepgaande intieme sessies
  • Transformatie in jezelf
  • Ontwaking van seksuele energie
  • Liefde

Sessies

Het pad heeft mij mijn diepste passies laten zien. En inmiddels geef ik samen met mijn partner samen massage- en bondage sessies en workshops op tantrische wijze. Samen werken we met de Japanse knooptechniek Shibari. Iets dat in mij echt een wereld van diepe overgave heeft geopend. Het geven van deze sessies raakt in mij een diepe dankbaarheid omdat het mij verbind met mijn hoogste doel namelijk mensen volledige overgave durven laten ervaren. Ook in onze tantra massages kom je dit onderwerp weer tegen. Wij geven hier privé sessies in maar faciliteren ook workshops voor groepen en o.a. koppels.

Tegenwoordig faciliteren we ook eens per maand een verbindingsavond waarbij we een thema aanhouden gerelateerd aan o.a. tantra waarbij je gelijkgestemden kunt ontmoeten met dezelfde interesses.

Ik heb een hele mooie driedaagse van de ‘Touch of Matrix’ methode mogen afsluiten, zo puur en vanuit zuiverheid gegeven door Anne-Lotte Jubels. Dankbaar dat zij mij weer een stapje verder heeft gebracht naar het leven vanuit authenticiteit.

N. Vis

Alleen al de vragenlijst liet me al over zaken nadenken waar ik voorheen nog niet bij stilstond of had besproken met mijn moeder. Tijdens de intake werd er aandachtig naar me geluisterd waardoor ik me gehoord voelde, kon ook heerlijk open en mezelf zijn. Om daarna een oefening te doen waarin mijn lichaam me meer aangeeft dan mijn hoofd kan begrijpen wat vertaald werd door Anne-Lotte, dat werkte voor mij meer bewust wordend. Ook is Anne-Lotte gaan werken met mijn onderbewuste wat resulteerde in een meer vrij gevoel, meer interne rust, stukken kunnen loslaten die niet meer dienen. Heerlijk.

Z. KantersCoach in familieopstellingen

Hebben coaches coaching nodig? Vast en zeker! Anders zouden we kunnen denken dat we alle antwoorden hebben: been there, done that, got the T-Shirt attitude. Wat kwam er uit de sessie met Anne-Lotte? "Let op je zelfpraat". Wil je echt "chronische" pijn hebben? Autch. Het is de uitstraling van Anne-Lotte die het mogelijk maakte me erop “aan te laten spreken”. Zij is wat ze zegt. En daarmee liet ik me raken in een pijnlijke waarheid. En zelf weet ik uit ervaring dat daarmee de oplossing binnen kan komen. En het “chronische” is er gelukkig al af.

A. HenningTiara Int. LLC leadership development

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Anne-Lotte is een coach die hoorde wat er echt bij mij speelde in plaats van letterlijk te horen wat ik zei. Ze zag waar mijn blinde vlekken zaten, iets waar vele coaches voor haar niet door heen konden prikken.

A. SchoenmakersSmid

Jouw investering

2 uur (individueel of koppel)€250

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in