Skip to main content

Over Seeds to serendipity

Gepassioneerd om anderen te inspireren

Ontdek

Waar staat Seeds to serendipity voor

Een moment van bewustzijn als zaadje voor de grootste dromen, manifestaties en veranderingen; dat faciliteert Seeds to serendipity. 

Ik geloof dat een verandering kan beginnen bij het allerkleinste vonkje dat iets/iemand in jou laat ontvlammen. En net als zaadjes, hebben wij mensen tijd, voeding en aandacht nodig om te komen waar we het liefste willen zijn. Als een boom stevig in de grond, met een bodem die rijk is aan voeding voor jouw wortels om je takken breed te openen naar de wereld. 

De tijd, voeding en aandacht is waar je in wordt begeleid wanneer je in een van de reizen stapt. Een reis van het planten van de zaadjes die bij jou passen tot wortelen in jouw nieuwe gewenste versie. Kleurrijk groeien en vooral op een fijne, speelse en natuurlijke manier.

Lees het verhaal

Het verhaal

Het enige moment dat werkelijk bestaat is het nu. Iedereen heeft een verhaal dat is ontstaan uit het verleden. Zo ook heeft mijn verhaal geleid tot waar ik nu sta. De ervaringen in omgang met trauma, depressie, suïcide, labels, anders zijn, afwijzing en teleurstelling hebben mij in de afgelopen jaren geïnspireerd om het licht dat daar altijd onder berustte nu vol uit te laten schijnen. ’The road isn’t easy and the surface not flat’ beschrijft voor mij hoe we leren met de downs om te gaan en de ups te verankeren in het nu van morgen. 

Met mijn verschillende levenservaringen, opgedane cultuurinzichten, opleidingen en cursussen bied ik jou een reis aan die alleen voor jou werkt. Op maat stellen we samen welke zaadjes er toe leiden dat jouw wortels diep in de grond mogen verankeren en uitbreiden. 

Wat faciliteren we

Wat faciliteer ik

‘Wanneer je stopt met zoeken zul je vinden’ is waar serendipity voor staat. We nodigen je uit om alle controle los te laten en helemaal terug te gaan naar de basis. En die basis faciliteren wij in zaadjes zoals biologische producten, die jou helpen bewust te worden in kleine momenten; ceremonies om je intenties uit te vergroten en manifesteren; beweging in je lijf om contact met alles wat je bent te herkennen; sessies om de blokkades los te laten. Met als fundament; bewustzijn.  

Ben je benieuwd naar hoe bewustzijn jouw reis kan helpen? Lees dan verder in reizen, kijk eens in de shop of neem contact met me op.

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou graag met je praten en ontdekken of we bij elkaar passen.

Plan een call in