Skip to main content

Over Seeds to serendipity

Gepassioneerd om anderen te inspireren

Ontdek

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Anne-Lotte, gepassioneerd over het leven en te vangen in vele hokjes en geen ;-). Met een ongedefinieerd identiteitscentrum heb ik vaak ervaren hoe het is om niet maar in 1 ding uit te blinken. Maar juist met alle winden mee te kunnen gaan. Daar heb ik in Seeds to serendipity mijn kwaliteit van gemaakt.

Met slechts 30 jaar op de teller breng ik mijn diepste 3/5 energie mee in mijn faciliteren. Een energie die staat voor alles ervaren, trial & error en vanuit alle diepste donkerste dalen steeds weer opnieuw herrezen te zijn.
Trauma, angsten, beperkingen, vele male helemaal opnieuw moeten beginnen in het leven, ik heb al veel van het leven mogen zien en ervaren. En precies deze wijsheid maakt mij sterk in mijn momenten met jou en een groep.

Met opleidingen en achtergronden in faciliteren, community building, Touch of matrix, Human Design, Tantra, shibari en spelen in het veld van mogelijkheden; durf ik te zeggen dat ik vanuit een hele liefdevolle en speelse energie jou en/of een groep kan meenemen naar een plek waar alle transformatie mogelijk is.

Lees het verhaal

Serendipity

‘Wanneer je stopt met zoeken zul je vinden’, ‘de gelukkige toevalligheden’, serendipiteit zijn deze samenvattingen en nog veel meer. De intense synchroniciteit die het leven kan bieden als het de kans krijgt om zich helemaal aan jou te ontvouwen.

Ik nodig je daarom uit om, met mij,  alle controle los te laten en helemaal terug te gaan naar de basis. Een basis van vertrouwen en overgave. Want dat, dat is waar het leven een feestje is.

 

Wat faciliteren we

Wat faciliteer ik

Bewustzijn. Het klinkt zo simpel. De transformatie ligt om de hoek. Voor je ligt een veld vol mogelijkheden en ik begeleid je er naar toe.
Vanuit de quantumfysica heb ik mogen herinneren dat alles mogelijk is wanneer we durven te vertrouwen en verbinden in bewustzijn.
Met mijn werk in Seeds to serendipity faciliteer ik een veilige ruimte waarin jij je bewustzijn ruimte kunt geven en aan kunt haken op een nieuwe realiteit.
Met waanzinnige 1 op 1 sessies in Touch of matrix, groepssessies in dezelfde methode, ceremonies met onder andere cacao en klankschalen en liefdevolle geleide meditaties, weet ik jou precies mee te nemen naar een frequentie waarin jouw systeem kan opladen, updaten en excelleren.

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou graag met je praten en ontdekken of we bij elkaar passen.

Plan een call in