Skip to main content

Tantra massage SENSE

Alle zintuigen in beweging

Ontdek

Tantra

Tantra voor mij is een pad van volledige aanwezigheid in verbinding. Het is tantra dat mij mijn diepste sensaties laat ervaren. Het is met tantra dat ik in veiligheid verbinding durf te ontdekken. Het is met deze bijzondere vorm dat controle en mind niet langer meer de leiding nemen maar overgave en flow het podium pakken.

Wat ga je ervaren?

Hans en ik laten je graag kennismaken met onze unieke tantra SENSE massage. Een massage waarin we met seksuele energie aan de gang gaan. Waar de polen mannelijk en vrouwelijk de leiding nemen en jou in alle volledigheid kennis laat maken met overgave, ontvangen, opladen en extase

Voor wie:
  • Stellen of individuen die meer verbinding willen
  • Dieper willen voelen
  • Wil leren ontvangen
  • Seksueel wil ontwaken
Wat ga je beleven:
  • Diepe liefdevolle aanraking
  • Mogen ontvangen
  • Overgave
  • Seksuele energie
  • Speelsheid

SENSE

Met liefdevolle aanrakingen zullen we de massage volledig afstemmen op het moment en op jou. Tijdens deze massage zullen al je zintuigen geprikkeld worden. Naast aanraking zal je ondersteund worden door de klanken van Tibetaanse klankschalen en zal ook  geur een rol spelen in jouw reis. Alles om je mee te nemen naar de diepste lagen van je zijn. Waardoor jouw systeem mag stromen en (seksuele) blokkades vrij kunnen komen.

We werken altijd met consent, wat wil zeggen dat we van tevoren afstemmen wat we wel en niet mogen doen. Alles om jouw veilige ruimte te maken waarin je volledig kunt en durft te ontvangen.

Ik heb een hele mooie driedaagse van de ‘Touch of Matrix’ methode mogen afsluiten, zo puur en vanuit zuiverheid gegeven door Anne-Lotte Jubels. Dankbaar dat zij mij weer een stapje verder heeft gebracht naar het leven vanuit authenticiteit.

N. Vis

Alleen al de vragenlijst liet me al over zaken nadenken waar ik voorheen nog niet bij stilstond of had besproken met mijn moeder. Tijdens de intake werd er aandachtig naar me geluisterd waardoor ik me gehoord voelde, kon ook heerlijk open en mezelf zijn. Om daarna een oefening te doen waarin mijn lichaam me meer aangeeft dan mijn hoofd kan begrijpen wat vertaald werd door Anne-Lotte, dat werkte voor mij meer bewust wordend. Ook is Anne-Lotte gaan werken met mijn onderbewuste wat resulteerde in een meer vrij gevoel, meer interne rust, stukken kunnen loslaten die niet meer dienen. Heerlijk.

Z. KantersCoach in familieopstellingen

Hebben coaches coaching nodig? Vast en zeker! Anders zouden we kunnen denken dat we alle antwoorden hebben: been there, done that, got the T-Shirt attitude. Wat kwam er uit de sessie met Anne-Lotte? "Let op je zelfpraat". Wil je echt "chronische" pijn hebben? Autch. Het is de uitstraling van Anne-Lotte die het mogelijk maakte me erop “aan te laten spreken”. Zij is wat ze zegt. En daarmee liet ik me raken in een pijnlijke waarheid. En zelf weet ik uit ervaring dat daarmee de oplossing binnen kan komen. En het “chronische” is er gelukkig al af.

A. HenningTiara Int. LLC leadership development

Anne-Lotte raakt je in je ziel. Ze geeft je de veiligheid die je nodig hebt tijdens de sessies die ze doet. Ze is niet teveel, het moment is volledig van jou doordat ze zo kan geven. Je lichaam vertelt jouw verhaal en spreekt uit wat je niet kunt uitspreken met woorden. De werkwijze van Anne-Lotte zorgt ervoor dat dit verhaal verteld wordt en geven je de rust en vrijheid om stappen te zetten.

E. MarksGedragstrainer

Anne-Lotte is een coach die hoorde wat er echt bij mij speelde in plaats van letterlijk te horen wat ik zei. Ze zag waar mijn blinde vlekken zaten, iets waar vele coaches voor haar niet door heen konden prikken.

A. SchoenmakersSmid

Jouw investering

2 uur (individueel of koppel)€250

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in