Skip to main content

Jouw magische processen hier

Faciliteren op maat & op gevoel

Ontdek

Jouw reis

Een hectare aan natuur waarin de ruimte bewaard word voor magische processen. Vanuit seeds to serendipity geloven we niet in toeval. We geloven in de hoogste frequenties die alles in beweging zetten om de processen precies daar heen te geleiden waar ze mogen zijn. Vanuit deze ruimte heten we je welkom om je eigen activiteiten te organiseren op dit magische land. 

Wat ga je beleven

Onze visie is dat bewustzijn voor iedereen beschikbaar mag zijn. Dit is een van de basis redenen waarom we gekozen hebben deelnemers ten alle tijden kosteloos te laten overnachten op het terrein. Hierdoor kunnen de algemene kosten van jouw retraite ook liefdevol ontstaan. Wat wel in rekening wordt gebracht zijn de daadwerkelijke kosten. Ook tijdens jouw retraite/cursus/workshop/overige bieden we hier daarom flexibiliteit aan. Je hebt daarom de mogelijkheid steeds de opties samen te stellen die voor jou passen. Wil je iets wat er niet bij staat? Geef het aan, dan komen we daar samen uit. 

Faciliteiten
  • +- 2500 m2 privé terrein voor buitenactiviteiten
  • 40m2 (verwarmde) yurt
  • Logies voor 10 deelnemers in onze nestjes
  • Kampeerbos met buitenspelactiviteiten
  • Uitbreiden met lakenpakket
  • Uitbreiden met dagprijs hout/gas voor verwarming in de nestjes

Stromen in vertrouwen

Ons centrum staat centraal voor verbinding, bewustzijn en serendipiteit. Die serendipiteit die ontstaat vanuit jouw eigen persoonlijke flow. Juist daarom ondernemen wij vanuit gevoel. Je zult bij ons dus mogen vertrouwen op de wederkerigheid in de verbinding. Vanuit dat vertrouwen geloven wij precies dat voor elkaar te mogen betekenen wat er mag zijn. Stroomt het niet? Dan mogen we samen voelen en onderzoeken wat er blokkeert. 

Wauw what a journey. Na een eerste kennismaking via zoom en yinyoga, voelde ik dat er een hoop resoneerde bij mij. Wat voelde ik mij gedragen en gezien. Heel bijzonder.....
De 48 uurs retraite die wat later volgde was voor mij life changing... De kracht van Anne-Lotte is dat ze je volledig vrij en onbevangen in liefde ontvangt.
Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld maar vooral, geliefd en gezien. Dit maakte dat ik mij helemaal kon overgeven aan alles wat voorbij kwam. Als ik nu terugkijk zijn er een hoop mooie nieuwe deuren geopend, in mijzelf en om mij heen. Het grootste cadeau was een ontmoeting met mijn essentie tijdens een cacoaceremonie. Dankbaar dat je op mijn pad ben gekomen.
Lieve Anne-Lotte, dank je wel dat je doet wat je doet. Daarmee maak je mij en de wereld, een stuk mooier

E. LeussinkWandelcoach

Jouw investering

Dagprijs koffie & thee (op basis van 10 personen) A€25
Dagprijs koffie & thee (op basis van 10 personen) B€50
Dagprijs gebruik yurt & terreinop aanvraag
Dagprijs houtstoken yurt€10
Overnachting deelnemers€0
Laken pakket - Optioneel
(meenemen eigen beddengoed/lakenset wordt geadviseerd en liefdevol ontvangen)
€2
Dagprijs hout/gas verwarmen nestjes - optioneel
(prijs per nest a 2 personen)
€6
Optie A: alle producten aanwezig voor jou om zelf te bereiden.
Optie B: Ale producten aanwezig en worden door ons voor jullie verzorgd.

Reserveer nu

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in