Skip to main content

Meditaties

Een plek in de luwte om enkel te zijn

Ontdek

Mijn ervaring

Het is meditatie die een luwte creëert voor jou om helemaal in verbinding met jezelf te komen. Het is precies op die plek, waar alles mogelijk is.

Mijn eerste echte ervaring met meditatie was tijdens een bezoek aan een klooster in Maleisië. 10 dagen rustte ik in volledige stilte. Gedurende deze periode vond ik het moeilijk om me aan daadwerkelijke meditatie te wijden en uiteindelijk las ik veel over meditatie in combinatie met oefenen voor zover ik voelde dat ik daartoe in staat was.

Ik leerde hierna vanuit verschillende invalshoeken hoe meditatie bedoelt was. Vanuit de oorsprong, vanuit de westerse wereld en alles daar tussen in.

Binnen Seeds to serendipity gebruik ik de kracht van meditatie, stilte en manifestatie om te verbinden met jouw wortels en de zaadjes voor jouw toekomst.

Drie verschillende vormen van meditatie

Meditaties zijn een manier om jezelf weer op te laden, een manier om de energie in je lichaam in balans te brengen.

Meditatie is echter veel meer dan dit, en komt in veel verschillende vormen voor. In de kern gaat meditatie over het worden van de waarnemer. Je bewust worden van alles wat er in je leeft en zonder oordeel. Je zult leren om alles wat er is te laten, gewoon te zijn.

Bij seeds to serendipity faciliteren we verschillende soorten meditaties voor jou persoonlijk of in groepsverband:

Dynamische meditatie

Dit soort meditatie is in de praktijk precies het tegenovergestelde van ‘algemene’ meditatie. Tijdens deze reis word je begeleid in een diepe staat van meditatie terwijl je de bewegingen van je lichaam en bepaalde gespecificeerde oefeningen gebruikt. Deze meditatie wordt ondersteund door muziek en doorloopt 5 verschillende stadia. Het mooiste van dynamische meditatie zijn de onmiddellijke voordelen en releases die je tijdens en na de beoefening zult ervaren.

Voor wie niet kan stilzitten of diep gewortelde energie uit het lichaam los wil laten is deze meditatie een fijne eerste stap.

Klankschalen geleide meditaties

Deze reis, de begeleidde meditatie, wordt begeleid door stem en klankschalen. Het is mogelijk om dit soort meditatie in een audiobestand te ontvangen, deel te nemen aan online ceremonies of om te mediteren terwijl je fysiek bij mij in yurt aanwezig bent. Allen zijn effectieve manieren van meditatie. Dit is het type meditatie dat je waarschijnlijk veel tegenkomt op YouTube. Het is een zeer toegankelijke manier om vertrouwd te raken met meditaties. De begeleiding leidt je naar een proces in je onderbewustzijn, waardoor je bepaalde mindset of energieën kunt resetten. De begeleiding in de meditatie kan worden aangepast aan de focus die jij verkiest, zoals zelfliefde, energie verhogen, doelen stellen etc.

Wat ga je beleven?

  • Maakt bewust van innerlijke blokkades
  • Helpt ontspanning toe te laten
  • Helpt bij het loslaten van condities en overtuigingen
  • Verbetert de focus
  • Vermindert stress
  • Ondersteunt emotionele balans

De meditatie was heel magisch. De klankschalen helpen mij altijd vrij snel in een diepere laag te komen en de hele begeleiding gedurende de meditatie was zo kloppend. Ik had aangegeven, dat angst en verbinding een belangrijke punten waren en dit was heel mooi verwerkt. Alles op het juiste moment, alsof je voelde wat er op die momenten in mij op kwam. Ik ben zo dankbaar dat je dit voor mij gemaakt heeft.

M. DeteringAssistent Accountant

Anne-Lotte is een coach die hoorde wat er echt bij mij speelde in plaats van letterlijk te horen wat ik zei. Ze zag waar mijn blinde vlekken zaten, iets waar vele coaches voor haar niet door heen konden prikken.

A. SchoenmakersEngineer

Jouw investering

Klankschalen begeleidde meditatie live €50
Dynamic meditatie €80

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in