Skip to main content

Yin Yoga

Help je emoties in balans te brengen en voel je minder gestrest

Ontdek

Yoga

Toen ik met yoga begon, had ik geen rust.. Ik was mentaal uitgeput, mijn lichaam was uitgeput en ik had geen concentratie. De tijd nemen voor yoga was een mega uitdaging. Het duurde te lang, onrust nam het steeds van me over. Dezelfde onrust herken ik bij veel van mijn cliënten. Het is de onrust die voortkomt uit de confrontatie met de stilte, de stilte in jezelf. Wat verteld jouw lichaam jou?

Tijdens mijn yin yoga lessen ga je het contact met jezelf aan, en leer je de taal van jouw lichaam te verstaan. Allemaal om weer in je kracht te komen staan en balans te vinden in je emoties, je energie levels, kortom; balans met jezelf.

Wat ga je beleven?

Yin yoga is het begin van verandering. Het moment van stilte. De mogelijkheid om lichaam en geest op één lijn te brengen. Rust nemen gaat over bijvullen, terugspoelen, vernieuwen, herbouwen, hervormen en repareren. Yoga gaat over jezelf emotioneel opladen. In stilte en vertrouwen vind je kracht. In rust en vertrouwen is vertrouwen je kracht.

Voor wie last heeft van:
  • Depressie, angsten, trauma
  • Energietekorten
  • Opgeslagen stress in het lichaam
  • Onrust
  • Disbalans in emoties en routines
Wat ga je ervaren:
  • Uitzoomen naar het grotere verhaal
  • Evenwicht in je emoties
  • meer ontspanning in je lichaam
  • Voel je energiek, stabiel en krachtig
  • Loslaten van blokkades die niet dienen

'' Mijn lichaam begon weer te ademen ''

Ook ik liep langs het pad van altijd in mijn hoofd zitten, altijd in mijn comfortzone. Snel vermoeid, onbegrip over mijn emoties. En na het starten met yoga, ook ik gaf het liefste meteen weer op. Ik miste de juiste begeleiding in dit proces.

Tijdens het beoefenen van yoga begon ik te merken dat mijn lichaam weer begon te ademen. De oppervlakkigheid begon langzaam te vervagen. Mijn lichaam kon tot rust komen en mijn geest kon thuis komen. Ik merkte op dat ook het grotere plaatje langzaam begon te transformeren. 

Emoties waren makkelijker te balanceren, de gewoonlijke stressfactoren hadden minder invloed, hoofdpijn verdween en voedselinname werd bewuster. Maar bovenal, er was plaats voor energie en plezier.

Sinds deze veranderingen in mijn leven begonnen te manifesteren, wist ik dat dit is waar ik jou in mag begeleiden.

In mijn yin yoga lessen begeleid ik jou emotioneel en fysiek om thuis te komen bij jezelf.

Omdat je een tijdje moet poseren, zullen je spieren klagen. Als triatleet geef ik alles, ook als het pijn doet, het doel is de finish. Ik denk er niet eens aan om de pijn te laten overnemen, ik zet door en hou van de uitdaging. Waar ik anders snel vooruit zou zijn gegaan, heeft Anne-Lotte me nu positief begeleid om in de houding te blijven, met een rustige geest. Mijn lichaam voelt zich hersteld en heeft voor het eerst echt de tijd en aandacht gekregen die het verdient. Ik voel me kalm maar ook energiek en het voelt alsof mijn bloed weer soepel kan stromen. Bedankt Anne-Lotte voor deze geweldige ervaring van Yin Yoga.

J. FanoyCoach

Ik heb eerder yin yoga gedaan en ik heb de les van Anne-Lotte ervaren als een geweldige kans om weer op te starten! Het liet me zien hoeveel ik eruit kon halen om tijd voor mezelf te nemen en mezelf te “zitten” / neer te leggen. Daarnaast heeft het me geholpen te beseffen dat ik me veel beter voel en het gevoel heb dat ik meer energie heb, een andere energiestroom erna. Dus ik ga het zeker nog een keer doen en ik zou het zeker aanraden als je geïnteresseerd bent! De tijd die we namen om de verschillende oefeningen te doen, gaf me ook een ander perspectief op hoe ik het zelf kon aanpakken. Bedankt Anne-Lotte!

I. Dostal

Jouw investering

Individuele live les (online of offline) €30
Vooraf opgenomen privéles €25
Groepslessen (online) €12 p.p. per les
€100 - strippenkaart 10 lessen
ProeflesGratis

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in