Skip to main content

Jouw unieke pad

Overgave, intenties, ontvangen

Ontdek

Wat is je levenspad?

Je bent op zoek, naar een antwoord, een weg, een manier voor jouw uitdagingen en uitnodigingen. Grote dromen die nog geen werkelijkheid zijn, gedragsveranderingen die nog niet blijvend lijken, kleine gewoontes waar je last van hebt, kleine ongemakken waardoor je je ontevreden voelt. Lijdt je aan een depressie, een angststoornis, een trauma? Waar je ook staat in jouw reis, je bent klaar voor de volgende stap.

Ja zeggen tegen een persoonlijke reis zonder vast resultaat is beangstigend. Precies daarom werken we aan jouw zelfvertrouwen en jouw vertrouwen in het loslaten. Met andere woorden, het vertrouwen in het proces.

In Serendipity’s Sanctuary bieden we ruimte om je eigen perspectief op je reis te vinden. Ik begeleid je om je ware innerlijke emoties te begrijpen en te omarmen om een waardevolle verbinding met de buitenwereld te creëren. Om te leren hoe je maatschappelijke verwachtingen los kunt laten en terug kunt komen naar je eigen roots.

Samen kijken we naar wat je nu nodig hebt om los te laten wat je niet meer dient en groeien in de richting die je op wilt.

Ons aanbod

Touch of Matrix

Met de unieke Touch of matrix methode begeleid ik je naar jouw gewenste situatie. Holistisch benaderen we jouw uitdagingen. Samen zullen we het voor jou mogelijk maken om er afscheid van te nemen en te stappen in de werkelijkheid van jouw wens.

Klankbeleving

Tijdens deze reis reist geluid met je mee door de onbeperkte ruimte van je fysieke lichaam. Je lichaam gebruikt frequenties die bekend staan als trillingen. Ontspan of genees jezelf met een mooi klankbad of lichaamssessie. Volledig gefocust op jouw gewenste intentie.

Meditaties

Bij deze reis gaat het erom de toeschouwer te worden. Je bewust worden van alles wat er in je leeft en zonder oordeel. Je zult alles kunnen laten wat er is, wees gewoon. Zowel wetenschap als ervaring hebben veel grote voordelen van meditaties laten zien, waarin ik je zal begeleiden.

Serendipity's Sanctuary

In het sanctuary bieden we je een plek waar dingen gefaciliteerd worden om jouw processen te ondersteunen maar nog veel belangrijker; een plek waar jij kunt komen om enkel te zijn. 

Kom verblijven, rusten, beleven. Kom zijn in een van onze ‘nestjes’ waar je de rust en ruimte mag ervaren. Waar verbinding in overvloed stroomt.

Jouw retraite hier

Een hectare aan natuur waarin de ruimte bewaard wordt voor magische processen. Bij seeds to serendipity geloven we niet in toeval. We geloven in de hoogste frequenties die alles in beweging zetten om de processen precies daar heen te geleiden waar ze mogen zijn. Vanuit deze ruimte heten we je welkom om je eigen activiteiten te organiseren op dit magische land. 

Hulp nodig bij het ontdekken van je volgende stap?